En begynderguide til afslappende musik

Når folk skal i gang med afslappende musik kan det være lidt svært at finde frem til hvor man skal starte for det er de færreste der lige kender en række kunstnere fra starten af. Jeg startede selv med Enya, som jeg dog ikke hører meget til mere, da jeg er gået helt væk fra at høre musik med vokaler i når der skal høres til spirituel musik.

Det gældes om at finde sit rette spor. Der er ikke blot en genre der hedder spirituel musik. Der er som ved alle genrer inden for musik et hav af forskellige undergenrer og lignende hvor det gældes om at finde frem til den rette. Et godt sted at starte er som altid Google og Youtube. Selv kan jeg anbefale at tage et lyt til følgende mix som er et 3 timers mix med forskellige former for afslappende musik som også findes på iTunes og der linkes også til en hjemmeside for mere information, hvilket kan være en rigtig god hjælp.

Mit råd vil være at sætte det eller et lignende mix på og så simpelthen bare lægge sig ned i sofaen eller sengen, kontrollere vejrtrækningen med at inhalere via næsten og ekshalere via munden som man kender det fra yoga og så ellers bare lade tankerne flyve frit. Det kan virke fjollet i starten og tage noget træning, men tro mig det er det værd i længden og helt klart noget der forøger livskvaliteten når man får det lært.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *