Forøgelse af livskvalitet med motion og afslapning

Udover at være stor fan af afslappende og spirituel musik, så har jeg et utal af forskellige ideer til hvordan man kan forøge livskvaliteten på andre måder. Jeg er netop selv gået i gang med at større projekt, hvor jeg skal ind i en daglig rytme med god kost og motion blandet med afslapning for at få ladet batterierne op igen.

Jeg er ikke alene om dette mindre projekt. Jeg har fået hjælp af min gode ven Kim, som i en længere periode er gået hårdt op i motion og forskellige former for motion som har været meget inspirerende for mig. Kim havde præcis samme tanker som mig og sprang mere eller mindre hårdt ud i det. Hvis I vil følge lidt om ham og den vej han har taget, så blogger han heldigvis også og kan følges på Kim’s blog.

Med hjælp fra Kim er jeg gået fuldt i gang med at lægge mig et træningsprogram som jeg skal følge de næste 3 måneder for at komme i en grundform, hvor Kim skal hjælpe mig til at presse mig til det yderste. Samtidig har jeg fået indlagt afslapningsdage med forskellige typer af afslapning for at få en balance mellem motion og afslapning så jeg ikke presser mig selv for hårdt. Her skal ting som yoga og min musik være en hjælp. Jeg glæder mig til at se hvordan det hele kommer til at spille sammen og om det er noget jeg kan overholde, hvilket jeg da i den grad håber på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *