Velkommen til music4dreams

guitarDu har nu fundet vej til music for dreams og kan snart gøre dig klar til at blive mødt af afslappede musik fra hele verden, som kan være med til at sætte dit sind og sjæl i ro ved hjælp af drømmelignende tilstande. Jeg hedder Max og er bloggens ejer og vil så godt som jeg kan forsøge at skrive om forskellige typer af musik der primært vil være spirituel og afslappende musik, som sætter lytterens sind i balance og giver et nærmest drømmende stadie.

Jeg er selv stor fan af den slags musik og ønsker at sprede det gode budskab til så mange jeg kan. Musik kan være med til at give afslapning og for mig hjalp den slags musik jeg vil finde frem til jer med at komme igennem nogle stressende perioder af mit liv, hvor jeg benyttede mig af den stille og sindsberigende musik til at slappe af med.
Ud over musik så vil min blog her også handle om mit eget privatliv, hvor jeg skriver om hvad jeg ellers går og laver i min hverdag udover at høre til musik. Jeg ser frem til at skrive for jer og håber på at vi kan have nogle gode stunder sammen her på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *